FiveUnits

door Gelske
FIVEUNITS is niet zomaar een merk, het is een niche. Met het hoogste niveau van precisie, comfort en stijl heeft FIVEUNITS een nieuw aspect aan de mode gegeven, waardoor het de droom is om een ​​geavanceerd ontwerp te maken dat naadloos in elke garderobe past. Of u nu wilt dat uw look gepolijst of provocerend is, onze essenties zullen een gevoel van paradox overbrengen en mode en functie verenigen zoals u het nog nooit eerder heeft gezien.
FIVEUNITS is enorm populair geworden sinds de lancering in 2008 en stond al snel bekend om zijn perfecte silhouetten en moeiteloze stijl. Met een passie voor spijkerbroeken en broeken begon FIVEUNITS aan een reis in een meedogenloze achtervolging om mode voorwaarts ontwerp te combineren met perfecte functionaliteit.
Op het hoofdkantoor van FIVEUNITS in Kopenhagen blijft ons levendige ontwerpteam hedendaagse en flexibele stijlen creëren, die een eerbetoon zijn aan traditionele kleding en de moderne vrouwelijkheid omhelzen. Elk ontwerp springt voort uit een liefde voor detail tot rauwe elegantie.
Bij ons in de winkel shop je de volgende modellen: