Onze ondergoed & lingerie afdeling..

door Gelske

Wij verkopen in ons filiaal in Den Hoorn ondergoed & lingerie. De merken Triumph en Ten Cate worden al jaren verkocht in Den Hoorn dus daar hebben we een doorstart meegemaakt. Deze afdeling is wel geheel nieuw voor ons, we zijn zeker nog zoekende naar de juiste items en collecties. En natuurlijk proberen wij alle kennis te vergaren die er is op het gebied van lingerie.

Wij werken op bestelling dus hangt de maat of het juiste item er niet tussen, dan kunnen we dat altijd bestellen. Dit duurt ongeveer een week.

Ten Cate is een Nederlands bedrijf, dat al bestaat sinds 1952 en zij hadden en nog steeds één missie: kwaliteit voor iedereen. Nog steeds staat hun producten voor de beste kwaliteit.

Ook Triumph gaat al meer dan 120 jaar mee in de wereld van de lingerie. Het succes van de lingerie, is het gevolg van een perfect samenspel van modische trends, functionaliteit, kwaliteit, comfort en een juiste prijs-kwaliteit verhouding. Dit alles in combinatie met een modern marketingbeleid.

INFINITE SENSATION Voorgevormde bh met beugel