Evenementen..

@deHippeEngel Schipluiden & Den Hoorn
door Gelske

De komende tijd hebben wij een aantal evenementen op de agenda staan

Vrijdag 23 & zaterdag 24 november : Black Friday weekend! 

*Dit weekend beginnen de meeste winkels met leuke acties en wij doen daar ook mee. Zowel in Schipluiden als Den Hoorn gelden kortingen op geselecteerde items van de wintercollectie. Leuke aanbiedingen van Ten Cate & Triumph en in Schipluiden is vrijdag en zaterdag de OUTLET open met daar veel moois voor kleine prijsjes.

Vrijdag 30 november: Shopping Night in Den Hoorn

*Wij zijn in Den Hoorn tot 22.00 uur open en krijgen allerlei mede-winkeliers bij ons in de winkel met leuke producten. De collectie van de Hippe Engel is voor een groot deel aanwezig en we hebben leuke kortingen en presenteren de leukste feestlijke outfits. En zo is Dio Vitaal aanwezig met o.a. de collectie ‘We love the planet’, Wii Care Beauty is aanwezig voor de wenkbrauwen in shape te brengen met draadepileren, Holtkamp is aanwezig met HOME MADE granola, de zoesjes zijn er met de leukste en nieuwste planten en Danielle van Xenzi Beauty is aanwezig met föhn voor een fantastische coupe!

Vrijdag 14 december: Kerstmarkt in Den Hoorn 

*Onze winkel is open tijdens de Kerstmarkt in Den Hoorn en wij staan achter een kraampje! Natuurlijk met een leuke actie 😇.

Zaterdag 15 december: Kerstmarkt in Schipluiden

*Onze winkel in Schipluiden is open tijdens de gezellige Kerstmarkt en er worden bij ons leuke workshop georganiseerd door Catching the Dreams.