MURPHY!

"Anything that can go wrong, will go wrong"
door Evita

Had ik het al eens gehad over de wet van Murphy? Vast wel. Hij is nogal vaak van toepassing in mijn dagelijks leven. Tegelijkertijd ook mijn redding. Kan altijd weer Murphy de schuld geven van mijn chaos/verwarring/dubbele afspraken/vergeten telefoontjes/onderaan geraakte appjes/aangebrande tosti’s/te laat gearriveerde verjaardagskaarten/zoekgeraakte fietssleutels/en wat nog meer zoal mis kan gaan op 1 dag (!).

OKE, niet ALLEMAAL op een dag. Dat zou echt Murphy in het kwadraat zijn. Maar niets is onmogelijk weet ik inmiddels. Zo heb ik deze week een aantal items nabesteld voor diverse klanten van De Hippe Engel en stuk voor stuk zijn de bestellingen niet geproduceerd/niet verstuurd/zoekgeraakt bij PostNL/gestrand in Duitsland/in de verkeerde kleur verstuurd/en meer van dat soort (al dan niet terechte) excuus-defecten van de verschillende leveranciers. Nu ben ik natuurlijk de LAATSE die niet zou weten dat een foutje nu eenmaal menselijk is (heb er enige ervaring mee), MAAR het gaat in zulke gevallen dan om de afhandeling van de klacht. Die liet dus te wensen over.

Een discussie volgt over het zoekgeraakte jurkje (dat überhaupt al twee weken te laat verstuurd was, nadat het eerste exemplaar onverklaarbare gaatjes bevatte, waar dus ook al enige discussie aan vooraf was gegaan). Het kwam erop neer dat het jurkje ECHT in de doos was gedaan dus het is onderweg geweest, maar blijkbaar is het dan op mysterieuze Hans Klok-achtige wijze uit het doosje getoverd want het tape was duidelijk onaangeroerd en niets aan het doosje was verder open geweest. Ondanks het onderhuidse verwijt (want nee, de persoon ging niet voor rechter spelen), of misschien onderhand wel dankzij dat verwijtende toontje moest ik er eigenlijk wel om lachen… Waar hebben we het over? Een jurkje, een lapje stof, tuurlijk, een mooi in elkaar gezet lapje stof, dat wel, maar toch niet iets om ZOVEEL discussie over te hebben! Ha ha! Maar ja, dat gebeurt er dus bij de wet van Murphy, een opeenstapeling van pechmomenten die resulteren in steeds weer nieuwe pech om te eindigen met de conclusie dat al met al het toch niks wordt met, in dit geval, het zo graag gewenste jurkje.

Als het goed is is ‘ie vandaag dan toch verstuurd. Ben benieuwd.

We kunnen het maar gehad hebben deze week! Dan beginnen we volgende week gewoon met de omgekeerde wet van Murphy waarbij alles lukt en het een opeenstapeling wordt van succesvolle geluksmomenten, toewerkend naar een hoogtepunt aan het einde van de week! En wel op zaterdag 20 oktober, precies op tijd om onze modeshow perfect te laten verlopen, een supergezellige avond te hebben en heel veel van onze lieve klanten blij te maken met de mooiste items uit de nieuwe najaarscollectie! Zo zal het gaan. Fuck Murphy! 😉