soms loopt het hoofd wat over

door Evita

Zo vlak voor de GROTE vakantie loopt het hoofd soms wat over…. Ook al spuit ik tegenwoordig elke dag vitamine B12 in mijn mond (tegen geheugenverlies), probeer ik doordeweeks mijn wijn-inname tot een minimum te beperken en beoefen ik minimaal 3 keer per week yoga (voor een rustige geest), toch kan de grijze massa het soms allemaal even niet aan. Snap ik ook wel. Zelfs IK vind het af en toe best druk. Met leuke dingen hoor. Dat wel!

Echter het kan allemaal nog weleens voor wat onrust zorgen. Zo had ik van de week een dag volgepland met yoga, huishoudelijke activiteiten, boodschappen doen, lunchen met de kinderen (en alsof je het dan niet druk genoeg hebt, toch graag iets speciaals willen maken dus ik had hele ingewikkelde tosti’s in gedachte die vervolgens aanbrandde, want te veel gedoe, zodat die twee schatjes toch nog, om 12:55, eindigde met een boterham met vlokken…..!), toen de kinderen weer naar school brengen, daarna naar De Hippe Engel twee werkafspraken. Onderwijl nog speelafspraken regelend voor NA school vanwege die afspraken in De Hippe Engel….

Uiteindelijk met zweetlip op tijd voor de eerste afspraak aangekomen in de winkel krijg ik een appje van een vriendin dat ze voor mijn deur staat….. Of ik er al bijna ben? SHIT! Waar is de B12 als je ‘m nodig hebt…  Gelukkig vergeet deze vriendin in kwestie ook weleens wat en drukte ze me op het hart dat het heus niet erg was en verzekerde ik haar dat ik de volgende keer echt de afspraak in de agenda zal zetten. En dan die agenda ook checken…

Oké, dus terug naar De Hippe Engel; de vertegenwoordiger van Ten Cate (juist ja, van de LINGERIE!) viel bij ons in de smaak (nee, geen coca-cola-light-break-hunk maar gewoon een prima integere, wat oudere man, die ons niets op de mouw wilde spelden, maar gewoon een goed verhaal had… wat best een verademing is in de categorie vertegenwoordigers!). Zelfs zo dat we voor komende kerst meteen al wat gezellige heren-boxershorts (JA OOK HEREN!) voor onder de boom hebben besteld!

Vervolgens hadden we nog een afspraak met Bonny van ART-BAR, onze steun en toeverlaat als het gaat om de social media van De Hippe Engel. Hadden jullie (voor degenen die facebook en/of instagram hebben) trouwens gezien dat we de afgelopen maanden veel toffe foto’s hebben geplaatst? Van bekende en minder bekende mensen in Hippe-Engel-Outfit? Dat blijven we dus zeker doen, maar dan frequenter zodat jullie dagelijks geinspireerd blijven, althans, in ieder geval op de hoogte van, al het leuks wat wij in de winkel hebben hangen!

Aldus komt zoon 1 binnengestoven; of we al naar huis gaan, hij heeft honger en dorst en hij wil zijn t-shirt uit want het is veel te warm, kortom, genoeg redenen om lichtelijk gehaast (Doei Bonny, dag Gels! Tot morgen, ja, vanavond geen plannen? Oh oke, ja morgen op tijd naar school want het is juffendag, ze mogen verkleed! Oh oke, niet vergeten nee, oke doeiiii!) naar huis te gaan. Op standje automatische piloot zoef ik (ja ja, nog steeds electrisch) richting huis totdat mijn zoon zegt: Hey mam, waar is Jack (jongste zoon) eigenlijk?

Shit! Die zou ik ophalen (een half uur geleden) bij een vriendje… Helemaal vergeten. Dat was weer het toppunt van de dag! Ha ha! En tevens het bewijs dat de vitamine B12 haar werkzaamheid nog niet heeft bewezen…. Maar gelukkig is het bijna vakantie. Dan gaan we eens even heerlijk in de relax-stand. Geen verplichtingen, lekker thuis zijn, waar het goed is, waar iedereen thuis is zodat ik niemand kan vergeten… Halleluja!

De enige ‘verplichting’ die nog rest is De Hippe Engel openen. Van 28 juli t/m 10 augustus slaan wij even onze vleugels uit en is de winkel dus dicht. Tot en na die tijd ben je natuurlijk meer dan welkom in onze gezellige winkel in Schipluiden (en straks ook Den Hoorn!). Waar wij weer de stapelkorting-actie hebben ingezet (1=30% 2=50% en 3=70% korting!), altijd leuk om je vakantie-koffer nog even aan te vullen… En waar wij ook alweer veel nieuws hebben binnengekregen, de zogeheten PRE-FALL collectie. Vertaald is dat dus de voor-de-herfst collectie.

HERFST! Nou dat duurt gelukkig nog wel even. Voorlopig krijgen we weer prachtige zonnige dagen, geniet ervan, geniet van je vakantie en van elkaar en mocht je soms wat vergeten denk dan aan bovenstaand verhaal, dan valt het vast allemaal reuze mee ;-)!