Wie zijn wij…

Be an Angel & Love Fashion
door Evita

Als je dan opeens 5 jaar bestaat krijg je natuurlijk de vraag: “En hoe is het eigenlijk allemaal begonnen?”. Leuke vraag. Gelske zat 5 jaar geleden ‘in between jobs’ ¬†en was ondertussen bezig met het schrijven van een businessplan voor haar webshop in kinderkleding (met name voor tweelingen, aangezien ze zelf twee leuke blonde meisjes van 4 had rondlopen). Ik had een strandtent en een baby, die combinatie was niet echt handig dus ik was op zoek naar een andere uitdaging die beter te combineren was met het gezin. Gelske en ik zijn al 25 jaar vriendinnen dus we wisten natuurlijk van elkaars bezigheden.

Op een gegeven moment ging de Rabobank weg uit ons dorp en het pand werd aangekocht door mijn vader. Een ideale plek voor een winkel! Gelske zag haar kledingwinkel wel voor zich en zo gingen wij samen naar mijn vader om te vragen of zij het pand kon gaan huren. Mijn vader stelde toen voor om onze krachten te bundelen en samen de winkel te beginnen! Briljant voorstel. En zo geschiedde. Strandtent verkocht. Ons ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Een krediet bij de bank en dan op zoek naar mooie merken voor in ONZE winkel! Een spannende tijd van ontdekken, leren, ervaren, pionieren, vallen, opstaan en weer doorgaan….

Van kinderkledingwinkel zijn we overgaan op een combinatie van kinder- en dameskleding en inmiddels hebben we helemaal afscheid genomen van de kinderkleding en richten we ons helemaal op de dames. Kleding, maar ook tassen, schoenen en accessoires. Onze winkel is altijd al een gezellige ontmoetingsplaats geweest en door wat verbouwingen en de aanvullingen van lifestyle-producten in de winkel is het steeds meer een beleving. Wij hebben dat nooit als ‘concept’ gezien, het is een sfeer waar wij ons fijn bij voelen. En dat hebben wij gelukkig goed aangevoeld, want om in deze branche te kunnen blijven bestaan is het belangrijk een fijne sfeer in je winkel te hebben.

Zoiets ontstaat… In 5 jaar tijd… Door de keuze voor duurzame merken waar we een fijne samenwerking mee hebben, door de vaste klantenkring, de spontane passanten die de winkel ontdekken, de trouwe hulp van vriendinnen, tantes en moeders en last but not least de fijne samenwerking tussen ons beide. We hebben ieder onze kwaliteiten, vullen elkaar aan en houden elkaar scherp. Samen op pad voor inkopen, een modeshow organiseren of gewoon lekker samen in de winkel staan op zaterdag; we doen het met liefde en plezier! Op naar de volgende 5 jaar!